Rentz biluthyrning har lång erfarenhet av yrkesfordon för krävande miljöer.
Välutrustade pickuper och specialanpassade minibussar och skåpbilar för professionell användning inom gruv-, anläggning eller byggindustrin. Vi erbjuder även personbilar, skåpsläp & biltransportsläp. Vi specialutrustar ditt hyresfordon enligt dina önskemål. Du får en robust, pålitlig lösning och slipper oroa dig för onödiga stillestånd.

Du får en robust, pålitlig lösning och slipper oroa dig för onödiga stillestånd.

TOYOTA HILUX

Hilux tar dig fram där du inte trodde det var möjligt. Med fyrhjulsdrift, differentialspärr och klassens bästa markfrigång. Högsta säkerhetsbetyg i krocktest och de senaste och mest förfinade elektroniska hjälpmedlen som standard.

VOLKSWAGEN AMAROK

Amarok är en pickup med förnämliga terrängegenskaper, fantastisk väghållning och komfort som gör att den imponerar lika mycket på långresor som vid sidan av vägen.

Volkswagen Tiguan Allspace SUV

Tiguan Allspace är en rymlig SUV med plats för sju, som trivs lika bra i stan som på skogsvägar. Den har 4MOTION fyrhjulsdrift samt flera körassistans- och säkerhetssystem som standard.

VOLKSWAGEN CARAVELLE

Caravelle är ett perfekt alternativ när man behöver skjutsa många människor och mycket bagage. Ett utmärkt alternativ för företag som har behov av persontransporter med upp till 9 platser.

Toyota Proace City

Toyota Proace City är vår mindre transportbil som trots sin storlek imponerar med sina egenskaper och kan skryta med klassens bästa värden för CO2-utsläpp och enastående bränsleekonomi.Tre sittplatser. Lastlucka i mellanväggen gör att du kan få med dig riktigt lång last, finns i kort och lång version.

Ifor Williams CT177 biltransport

CT177 är på många sätt den ultimata biltransporten. Den är tillräckligt lång och bred för att köra även de största och längsta bilarna. Lastvinkeln är extremt låg vilket gör att de mest extrema banbilarna lastas av och på utan problem. Att den sedan har en maxlast på hela 2770 kg gör ju inte saken sämre. Biltransporternas Rolls-Royce!

Fogelsta Skåpsläp

Fogelsta Skåpsläp 7300BR1300.

Totalvikt: 1300kg
Maxlast: 739kg
Inv. mått: 300x155x185cm
Bromsar: Ja
Lastningstyp: Ramp

Rentz i korthet

R

Uthyrning av pickuper, minibussar, skåpbilar, personbilar, skåpsläp & biltransportsläp.

R

Speciallösningar med montage (däck, robusta detaljer etc).

R

Långa, korta och anpassade hyreskontrakt.

R

En komplett bilverkstad för service och reparationer.

R

Erfarna mekaniker, specialister på gruv, anläggning och bygg

R

Platsoberoende uthyrning – vi kommer.